Beveiligd personenvervoer

Door de nauwe samenwerking met het gerenommeerde beveiligingsbedrijf Cortex BV, biedt Heliflight een uniek product aan op het gebied van beveiligd VIP vervoer. Voorafgaande aan de vlucht zal er in samenwerking met Cortex BV een veiligheidsplan worden opgesteld. Dit document is de basis van alle operaties en komt tot stand door nauwe samenwerking tussen het Operations Team van HeliFlight en de beveiligingsspecialisten van Cortex BV. Elke opdracht is uniek, dit betekent dat elk veiligheidsplan op maat gemaakt wordt.

Waardetransporten

Waardetransport is een veel voorkomende vorm van transport. Heliflight maakt vervoeren over de weg overbodig. Door de helikopters van Heliflight in te zetten, kunt u het waardetransport tot op de minuut plannen en levert het u veel tijdswinst op. Waardevervoer per helikopter biedt een gesloten systeem wat qua veiligheid te prefereren kan zijn boven vervoer over de weg. Ook voor het uitvoeren van een dergelijke operatie, wordt er een uitgebreid beveiligingsplan opgesteld.

Air Support

Air Support is beveiligd toezicht vanuit de lucht. Dit kan in verschillende situaties van grote toegevoegde waarde zijn. HeliFlight biedt beveiligd luchttoezicht op waardetransporten aan, maar ook op uw evenement kan Air support een belangrijke bijdrage leveren aan de algehele veiligheid.

Contactformulier