HeliFlight Helikopters is gespecialiseerd in personenvervoer per helikopter. Of het nu is voor VIP-charters, rondvluchten, evenementen of bedrijfsfeesten: voor het echte VIP-gevoel bent u bij ons op de juiste plek. Ons personeel is zeer goed opgeleid en ervaren en we vliegen enkel met het modernste materieel.

HeliFlight is halverwege jaren ’90 opgericht en dus al bijna meer dan 20 jaar actief in de luchtvaart- en helikopterbranche. Gedurende deze tijd hebben we een ruime ervaring en professionaliteit ontwikkeld en ons bewezen als stabiele en betrouwbare helikopter-operator. Graag vliegen we voor u, neem dus snel contact op en we doen u een goede aanbieding!

In 2012 is er door het HeliFlight personeel unaniem gekozen voor de thema’s: “Come Fly With Us!” voor de particuliere markt en “The Best To Work With!” voor de zakelijke markt als leidraad in de volledige bedrijfsvoering. Dat is anno 2012 wie we zijn en wie we willen zijn: Onze klanten uitnodigen om met ons mee te gaan en de beste zijn in alles wat we doen, hetzij communicatie, vluchtveiligheid of klantenservice. Wij zijn allen gecommitteerd aan een fantastische vluchtbeleving,  een service die beter is dan u zou mogen verwachten, en aan een perfecte afhandeling van uw charter. En u als klant mag ons daarop beoordelen!

Wij vliegen enkel met zeer ervaren beroepspiloten en met het modernste (2002 of nieuwer) materieel. Ook op de grond onderscheiden wij ons door een operatie die tot in de puntjes is verzorgd. Ons goed opgeleid, geuniformeerd grondpersoneel (allen vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal) maken het plaatje compleet.

Overweegt u een helikoptervlucht voor uw evenement, wilt u graag een rondvlucht maken, of wilt u gebruik maken van de transportmogelijheden per helikopter? Wij zijn de partij waar u moet zijn en we vliegen graag voor u!

Waar wacht u nog op? “Come Fly With Us!”